joomla counter

 

figue provence 

Voor een routebeschrijving naar Les Hauts de Belezy tik je de postcode in het onderstaande invulveld, voor de route vanuit Bedoin naar Les Hauts de Belezy, ingang Dayanne zie tekst onderaan deze pagina. adres: Chemin de Maraval, entree Dayanne Les Hauts de Belezy, Bedoin.

Voor Bastidon 604 is een andere ingang nodig! Bij aanvang Route de Maraval staat een bord met een aanwijzing naar Entree Fontcouverte. Eerst rechtdoor, na 150 meter links af, Chemin des Clops, dan na 750 meter links aan houden op T-splitsing. Na 150 meter entree aan de linker hand.

 
Geef hier uw start adres 

entree dayanne

Ben je gearriveerd in Bedoin? Bij de rotonde aan het eind van het dorp (pleintje met cafeetjes, restaurants, hotel en jeux de boules) ga je meteen rechts (scherpe bocht) en rijdt door tot eerste kruisinkje, waar je links de ‘Laverie Lavande’ ziet met benzine pomp stationnetje. Hier staat links een bord ‘Belezy Camping’, volg dit bord en neem de ingang ‘Dayanne’ voor nr 29 (en Fontcouverte voor 604). Rij deze weg in door tot voorbij de entree van de camping, je ziet dan na 20 meter (ongeveer) een grote poort aan je rechterhand. Dit is de entree van Les Hauts de Belezy. Na binnenkomst meteen rechts, en weer meteen aan je rechterhand is de parkeerplaats van nummer 29.Nummer 29 ligt in in Hameau ‘Les Oliviers’. Als je recht door loopt, langs nummer 17, volg je het pad, door meteen rechts te gaan. Dan bij een soort T-splitsing rechts aanhouden. Met de bocht mee naar links, op dit pad vind je aan je linkerhand nummer 29.

Voor 604 ga je bij het bord ´Camping Belezy´ niet naar binnen maar ga je recht door, na 150 meter links af, dan na 750 meter bij Tsplitsing links aan houden. Na 150 meter is de entree links. Direct na het hek, zie je tegen over je een muur, direct links van de muur is de ingang naar de patio van 604, Voor de voordeur van 604 moet je rechts van de muur een paar treden af en na het huis links af onder de boog door, ook daar weer direct links van je is de voordeur van 604. 

buitenlamp